Dark Places

Dark Places

V-am spus ca nu mi-a placut cartea mai demult. Totusi, fan infocat al lui Gillian Flynn, am decis sa vad si filmul. Si, spre deosebire de carte, merita atentia voastra daca sunteti si voi admiratori ai femeii care a inventat-o pe Amy si a definit conceptul de “cool girl” pentru o intreaga generatie.

In primul rand filmul se misca mult mai repede decat m-as fi asteptat.  Ben ajunge imediat in barul cu drogati unde se lauda ca a omorat vaci in numele Satanei, iar Libby si Lyle ajung in strip club-ul unde lucreaza Krissi Cates in 2 timpi si 3 miscari.

Dark Places

In cazul in care nu ati citit cartea si va e lene sa cititi pana si review-ul meu, subiectul pe scurt: cand Libby era foarte mica, mama si surorile ei mai mici au fost ucise, ea fiind singura supravietuitoare.  Erau o familie foarte saraca, iar fratele ei era un adolescent retras cu par negru vopsit, pantaloni de piele si acultator de heavy metal. Crimele au avut loc cand in America exista fenomenul “Satanic Panic” – frica de prezenta satanistilor. Drept urmare, tanarul Ben a fost condamant, iar el si Libby nu s-au mai vazut de atunci.

Dupa cativa zeci de ani, Libby nu mai are bani, asa ca accepta sa ajute un Kill Club local in o noua ancheta privata a cazului in schimbul unei remuneratii. In peregrinarile sale este ajutata de tanarul Lyle, initiatorul acestei investigatii.

Dark Places

Personajele din prezent sunt interpretate de Charlize Theron (Libby), Nicholas Hoult (Lyle) si Corey Stroll (Ben), iar cele din trecut de Christina Hendricks (mama) si Chloe Grace Moretz (malefic Diondra). Rezolvarea misterului m-a enervat si de data asta, previzibil avand in vedere ca e fidel cartii.

Poate, daca va pasioneaza romanele cu detectivi, nu o sa fiti dezamagiti. Enjoy!

Lasă un comentariu