Day: ianuarie 22, 2016

Sex&Drugs&Rock&Roll

SDRR

Serial FX produs de Denis Leary. I love Denis Leary. Sunt 10 episoade de aproximativ 25 de minute, iar in cateva luni o sa se faca si sezonul 2. Scurt, amuzant, si cu Denis Leary.

Leary este Johnny Rock, fosta mare vedeta in anii ’80. Formatia lui, The Heathens, s-a destramat dupa lansarea primului album, im principal din cauza aventurii lui cu sotia lui Slash Flash (John Corbett), chitaristul formatiei.

Gigi

 

In ziua de azi, Rock nu sta prea bine cu banii. Surprinzator insa, sta bine cu viata amoroasa – el si una din canteretele de back-up ale fostei formatii, Ava (Elaine Hendrix) au ramas impreuna dupa atata timp. Intr-o seara, Rock afla ca are o fata de 20 de ani. Gigi (Elizabeth Gillies) a venit in oras si vrea sa se lanseze in muzica.

Cu banii mamei sale, convinge o casa de productie sa inregistreze un album cu cantece scrise de tatal ei si de Flash, iar ca formatie vrea sa re-uneasca trupa veche sub numele The Assassins. Tobarul (Bobby Kelly) si basistul (John Ales) sunt de accord, dar Flash si Johnny nu au mai vorbit de ani buni.

Ava

Intervine managerul Ira (Josh Pais) si o poza semi-nud cu Gigi si lucrurile se rezolva. A, si in tot timpul asta ne uitam la o comedie. Sunt bancuri la tot pasul, “batranii” rad unii de altii constant, fata se lupta cu greselile tineretii (este atrasa de Flash!), iar formatia merge inainte.

Spre finalul sezonului, cineva va inventa stilul beastcore! Acordati-va 20 si ceva de minute pe seara pentru cele 10 episoade, o sa va destinda instant. A, si nu e alb-negru, doar pozele promotionale sunt asa :P. Enjoy!