Day: ianuarie 18, 2016

The Royals – sezonul 1

The Royals

The Royals este un serial produs de E! Entertainment, primul lor serial de fapt. E! sunt cei care produc si difuzeaza Keeping Up With The Kardashians, asta ca sa fie clar cu ce avem de-a face. Deci, The Royals nu este un serial istoric si nu trebuie luat in serios sub nicio forma.

Este un sopa-opera modern, pentru, asa cum insasi Liz Hurley a spus, fanii Gossip Girl. Sunt povesti cu relatii foarte incurcate si personaje sexy. Intruchipeaza familia regala britanica pentru ca e inedit, nu au nicio legatura cu realitatea.

Primul episod incepe cu moartea Printului Robert, mostenitorul tronului. Fratii lui gemeni, tinerii petrecareti Liam (William Moseley, adica fostul Print Caspian) si Eleanor (Alexandra Park) sunt socati si vin acasa pentru inmormantare. Liam este acum mostenitorul Coroanei. Regina (Elizabeth Hurley) este foarte ingrijorata de imaginea pe care cei doi o creeaza, insa regale (Vincent Regan) este mai preocupat de rolul monarhiei in general.

The Royals

Tot sezonul bantuie ideea unui referendum pentru abolirea monarhiei, lucru cu care regina si fratele regelui, odiosul Cyrus (Jake Maskall) nu sunt de acord. Problemele pe care le cauzeaza gemenii, din pacate, nu fac decat sa intareasca ideea tatalui lor.

Liam are o aventura de o noapte cu Ophelia (Merrit Patterson, poate o stiti din spinoff-ul Pretty Little Liars, Ravenswood). Problema este ca Ophelia este fiica sefului securitatii regale, Ted (Oliver Milburn). Ted nu este deloc incantat de aventura, insa cand lucrurile devine mai serioase cea care se opune vehement este regina – viitorul rege trebuie sa se insoare cu cineva din inalta societate.

The Royals

Problemele cele mai mari le produce Eleanor – personajul meu preferat. Fata se are la cutite cu mama ei, este o mare party girl si mai are si probleme cu drogurile. Si, oricat de in gluma as lua serialul, m-a deranjat puternic ideea abuzului sexual al bodyguardului ei, Jasper (Tom Austen). Pe parcurs, aflam ca de fapt Jasper e baiat bun, insa modul in care e introdus mi se pare de neiertat. Se pare ca in realitate chiar s-a infiripat ceva intre Tom si Alexandra, cei doi par sa fie foarte apropiati.

Intr-un episod mai pe la mijlocul sezonului apare si mama reginei, Joan Collins herself! Si este la fel de bitchy ca intotdeauna, yes!

Povestea e plina de petreceri, haine sclipicioase si glamour. Istoria nu are nicio legatura. Enjoy!