Day: ianuarie 12, 2016

Supernatural – Sezonul 9

 

Supernatural 9

Sezonul 8 se terminase cu caderea tuturor ingerilor din Rai, in urma reusitei planului lui Metatron. Sam (Jared Padalecki) e pe moarte, asa ca Dean (Jensen Ackles) hotaraste sa-i dea voie unui inger – Gadreel (Tahmoh Penikett) sa stea in corpul fratelui sau pana acesta se face bine. Si toate astea, evident, fara sa ii spuna lui Sam.

Castiel (Misha Collins) e din nou pe Pamant si incearca sa isi gaseasca un rol bine definit in lupta cu Metatron. La un moment dat, mai pe final, se trezeste si cu niste ingeri subalterni, insa nu dureaza mult.

Crowley (Mark A. Sheppard) e mai uman sezonul asta, aflam chiar si ca are un fiu! Cand lucrurile nu merg bine intre Dean si Sam (pentru ca Gadreel nu e mereu pus pe fapte bune si Sam afla asta prea tarziu), Crowley construieste un fel de “bromance” cu Dean, ajutandu-l pe acesta sa obtina semnul lui Cain si “The First Blade”.

Supernatural 9

Numai asa Dean va putea sa o omoare pe Adaddon (Alaina Huffman) care, da, s-a intors, si iar pare imposibil de omorat. Si ca veni vorba de omorat (SPOILER!), asta e sezonul in care moare Kevin (Osric Chau). Se intoarce ca si fantoma si, pentru ca vorbim de Supernatural, e posibil sa-l mai vedem.

Foarte interesant mi s-a parut episodul cu shapeshift-erii si varcolacii din Chicago – trebuia sa fie pilotul pentru un spinoff cu titlul Supernatural: Bloodlines, care din pacate nu a prins. Pacat..era cu Nathaniel Buzolic (Kol din The Originals).

So…mai am 2 sezoane si sunt la zi, muhaha! Enjoy!

Sezonul 8

Sezonul 7