Day: ianuarie 5, 2016

And So It Goes

And So It Goes

Era duminica dupa-masa dupa concediu si ma uitam plictisita la un troller care trebuia despachetat. A doua zi trebuia sa ma duc la birou si cred ca in momentul acela eram intruchiparea lipsei de chef. Asta asa, ca sa va pun in atmosfera. Am deschis televizorul si l-am lasat pe HBO, sa mearga in fundal.

Michael Douglas era intr-o casa frumoasa, care parea sa fie pe plaja. Se certa cu un tip cu geaca de piele (Scott Shepherd) – 3 minute mai tarziu aflu ca e fiul lui, fiu care a avut probleme serioase cu drogurile, ca mama/sotia a murit cu ceva timp in urma si baiatul a venit drogat la inmormantare. Multe resentimente in aer.

Apoi biatul ii spune ca urmeaza sa se duca la inchisoare pentru 6 luni si ca are nevoie sa o lasa pe fiica lui cu bunicul ei. Oren (Douglas) nici nu vrea sa auda – asta dupa ce trece peste socul ca are o nepoata. Putin mai tarziu, este intr-un bar, iar Diane Keaton canta. Si gata, filmul m-a prins, hainele n-au decat sa ramana in troller pana luni seara.

And So It Goes

And So It Goes e genul acela de comedie in care personajul principal e incredibil de antipatic, insa pe parcurs invata sa-i aprecieze pe cei din jur. Gen Melvin din As Good As It Gets (de ce nu se da As Good As It Gets de Craciun la TV? It’s my all time favourite movie!) Se bifeaza si o noua relatie amoroasa, si reluarea legaturilor de familie cu persoane importante.

Acum, daca vreti neaparat sa va uitati la un film simpatic, nu e cea mai buna recomandare. Dar daca nu l-ati vazut, si e la TV, si incercati sa va sustrageti de la treburi, e perfect. Enjoy!