Day: ianuarie 3, 2016

Before We Go

Before We Go

Captain America isi face debutul regizoral. Si e chiar OK. Nu am stiut ca filmul e regizat de el pana nu au intrat creditele de final, si am fost placut impresionata sa aflu asta.

Before We Go e genul acela de film cu 2 personaje care abia se cunosc si, din cauza unei situatii exceptionale, ajung sa-si faca unul altuia confesiuni in timp ce atractia sexuala dintre ei devine evidenta. Ideea nu e originala, au mai fost si alte filme pe aceasta tema (Brief Encounter, Before Sunrise), insa firul narativ e nou si, in plus, fiecare generatie are dreptul la versiunea ei.

Nick e saxofonist. Se afla in New York pentru o auditie. Pana atunci, ar trebui sa se mai duca si al o nunta, insa tot amana momentul pentru ca acolo va fi si fosta lui prietena. In gara, vede o femeie fugind sa prinda trenul. Brooke isi pierde telefonul, iar cand Nick i-l returneaza aflam ca i s-a furat geanta.

Before We Go

Initial fata e retincenta in a conversa cu el, insa noaptea tarziu in New York, cand nu ai niciun ban, ai pierdut trenul si telefonul nu iti mai merge, lucrurile nu arata bine si baiatul de treaba care incearca sa te ajute merita macar o sansa. Bine, e util si sa-i spui ca esti maritata, in cazul in care nu vrei sa se dea la tine.

Urmeaza o serie de evenimente prin care cei doi ajung sa se cunoasca mai bine, iar noi le descoperim secretele. Ambii sunt tineri, frumosi, seducatori si, in general, persoane de treaba care au cam avut ghinion. E imposibil sa nu te atasezi de ei daca te lasi absorbit de dialog.

Chris Evans si Alice Eve stiu sa fie cu adevarat fermecatori. Iar cliseele sunt evitate, in mare, pana spre final. Cum spuneam, povestea e destul de originala. Enjoy!