Savages

Tradus la noi, surprinzator de inspirat, Brutele. E un film violent si complet lipsit de umor, iar personajele principale sunt niste tineri inteligenti care au ales sa nu traiasca legal. Ce surpriza ca au probleme cu mafioti fiorosi dupa aia! Obiectivismul meu s-a dus cand am aflat ca e facut de Oliver Stone, omul responsabil pentru filmul Wall Street din 1987. Deci brusc mult mai mult indulgenta.

Ce vina are el ca diva momemntului pare sa fie Blake Lively, o blonda inalta cu sani mari care mereu isi tine capul intr-o parte si incearca sa para „fata de gasca”? A pus-o pe afis, emblema filmului, si lumea s-a dus sa-l vada. In schimb baietii, Aaron Taylor-Johnson si Taylor Kitsch, sunt surprinzartor de buni in rolurile lor. Mai ales Kitsch, pe care il credeam un idiot dupa Battleship.

Mai apar Benicio Del Toro, intr-unul dintre cele mai sinistre roluri ale sale (Sin City barem era noir), Salma Hayek, de data asta enervanta, si John Travolta, iar intr-un rol negativ unde te simti bine detestandu-l. Ce s-a intamplat cu tipul din Look Who’s Talking?

De premiza va dati destul de bine seama din trailer. Acum, despre final. SPOILER SPOILER SPOILER, ca va zic totul. E unul in care moare toata lumea. Cei trei tineri au un fel de moment Romeo & Juliet – penibil. Dar pe urma ni se spune ca de fapt lucrurile nu au stat asa, si avem parte de finalul real in care toti supravietuiesc, dar cam marcati de evenimente. Si brusc totul e si mai penibil. Ce m-a deranjat cel mai tare a fost ca violatorul nu numai ca supraviestuieste, dar o si duce bine mersi conducandu-si propria organizatie. A doua bila neagra pentru Oliver Stone (prima a fost dristribuirea lui Blake).

Si acum, ca oricum nu o sa mai vedeti filmul, sa vorbim putin despre Aaron Taylor-Johnson. Are numai 22 de ani, dar deja este insurat si are 2 fete cu Sam Taylor-Wood. Ea mai avea 2 fete si dintr-o casatorie anterioara si e cu 23 de ani mai mare decat el. Inainte de casatorie numele lui era doar Aaron Johnson. Incerc foarte tare sa nu am prejudecati fata de situatie…

Deci, Brutele….nu. Mai bine va uitati la desene animate.

 

Lasă un comentariu